- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL SPOR YEREL

İlçemizde Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi.

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mucur Kaymakamlığı adına birçok spor faaliyetleri gerçekleştiriliyor.
Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM’in de destek verdiği “Masa Tenisi Turnuvası” ortaokul öğrencilerinin katıldığı Yıldızlar Kategorisi ve lise öğrencilerinin katıldığı Gençler Kategorileri müsabakaları ile tamamlandı.
Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM: “Spor faaliyetlerinin az olduğu ilçemizde gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerekli görüşmeler yapılarak öğrencilerin çeşitli spor dallarıyla ilgilenmelerine olanak sağlayacağız.” dedi.
Turnuva, cuma günü itibariyle yapılan Yetişkinler Kategorisi çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları ile son buldu.
Yoğun ilgi gören turnuvanın Yetişkinler Kategorisi galibi finalde Sezer SARGIN olurken yarışmanın ikincisi Nurgül KURU ve üçüncüsü Ersin BULANIK oldu.
Yarışmanın amacının, yarışmaktan çok dostluğu ve kardeşliği öne çıkarmak olduğunu vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK, önümüzdeki günlerde voleybol, basketbol, futbol turnuvaları gibi etkinliklerle daha çok sayıda ve daha geniş kitlelere hitap eden faaliyetlere yer vereceğini belirtti.
AKTÜRK; Bize bu fırsatı sağlayan İlçe Kaymakamımız Sayın Faruk ERDEM başta olmak üzere, Mucur Gücü Spor Kulübü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanlarına ve etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Turan ÖNAL ve Ramazan KIRBUĞA ya teşekkür ettiklerini söyledi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir