- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
SPOR YEREL

Voleybolda İlçemiz Birinci.

Yıldızlar Voleybolda Mucur Fatih Ortaokulu Birinci Oldu

Yıldızlar Voleybol İl birinciliği karşılaşmalarında Yıldız Erkeklerde Mucur Fatih Ortaokulu ile Yıldız Kızlarda Yunus Emre Ortaokul birinci oldu.
Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası yıldız erkekler ve yıldız kızlar voleybol karşılaşmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlenen final maçlarının ardında sona erdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanan Yıldız Erkekler final maçı adeta nefesleri kesen bir finale sahne oldu. Cacabey Ortaokulu ile Mucur Fatih Ortaokulu arasında ki maç karşılıklı alınan sayıların sonunda maç tie break ( Voleybol Maçlarının 2-2 eşitlik halinde 15 sayı oynanan son settir.) setine kaldı ve karşılamadan Mucur Fatih Ortaokulu Cacabey Ortaokulunu 3-2 yenerek yıldız erkeklerde il birincisi oldu. Final maçlarının ardından yıldız erkeklerde birinci Mucur Fatih Ortaokulu, ikinci Cacabey Ortaokulu, üçüncü Kaman Ömer Hacılı Ortaokulu ve dördüncü Sıdıklı Ortaokulu olurken yıldız kızlarda birinci Yunus Emre Ortaokulu, ikinci Cacabey Ortaokulu, üçüncü Çiçekdağı Şehit Bayram Tekin Ortaokulu ve dördüncü Kırşehir Koleji oldu.
Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim KKOCABIYK, Spor Şube Müdürü Rifat BEYAZİT, Mucur Gençlik Hizmetleri ve Şube Müdürü Rıza SARIYILDIZ ve Voleybol İl Temsilcisi Mevlüt SÖNMEZ ile Okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi. Haber: F.Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir