- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN ve Hasan Hüseyin KÖŞKER El Ele

MHP, İlçemiz Belediye Başkanlığı seçimine Hasan Hüseyin KÖŞKER ile devam dedi.
Hasan Hüseyin KÖŞKER’in Belediye Başkanı adaylığının açıklanmasıyla birlikte parti içerinde birçok dedikodular ve muammalar dolaşırken, Cumartesi günü İlçemiz’e gelerek konvoy eşliğinde karşılanan ve konvoyda mevcut başkan Ali ŞAHİN’in de olması dedikodu ve düşüncelere nokta koydu.
Hasan Hüseyin KÖŞKER, Mucur Belediyesi’ne çıkarak İlçemiz halkına Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN ile birlikte bir balkon konuşması yaptı.
Bu balkon konuşmasında halkın kafasındaki birçok soru işareti de çözülmüş oldu. Başkan ve Aday birbirleriyle omuz omuza çalışacaklarını, Parti ve Mucur sevdalısı olduklarını, aralarında herhangi bir küslük ve problem olmadığını, gönüllerin bir olduğu amaç ve gayenin ne düzeyde geliştiği ortaya çıktı.
Belediye Başkanı Ali ŞAHİN ve yeni aday Hasan Hüseyin KÖŞKER ittifaklarını yaparak seçime hazır olduklarını, birlik ve beraberlik içinde olduklarını her ikisi de söyledi.
Hasan Hüseyin KÖŞKER’in Mucur ağzı ve Mucur şivesiyle konuşması KÖŞKER’in memleketinin de, ana ocağının da, gönlünün de neresi olduğu ortaya çıktı.
Bu konuşma ve bu birleşim halk arasındaki birçok soru işaretlerinin de sonucu oldu. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir