- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Valimiz, Mucur Huzurevinde.

Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Mucur Hayrettin Ekim Huzurevini ziyaret ederek burda kalan yaşlılarla bir araya geldi.
Kaymakamımız Kaya ÇELİK, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan EKEMEN, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun AĞAÇ, İlçe Belediye Başkanımız Ali ŞAHİN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan BAYKARA ve Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu KILIÇARSLAN, AK Parti İlçe Başkanımız Oğuzhan GÜNDÜZ, İlçe Müftüsü Tahsin YAZGAN’ın da yer aldığı ziyarette Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Mucur Huzurevi Müdürü Turhal DEVECİ’den kurum ve kurumda kalan yaşlılar hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette konuşan Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, son derece modern şekilde inşa edilen Mucur Hayrettin Ekim Huzurevinde 48 yaşlının kaldığını söyledi.
Huzurevi ziyaretlerini sık sık yaparak burada kalan yaşlılarla sürekli bir araya geldiklerini belirten Valimiz Necati ŞENTÜRK, “Onların yüzlerini gülerken görmek bizleri de mutlu ediyor. Devletimiz, yaşlılarımızın hayatlarını kolay bir şekilde sürdürebilmeleri Huzurevlerinde için her türlü imkânı sağlamış durumda. Bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek bugünlere hazırlayan büyüklerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Bütün yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum.” dedi.
Huzurevi sakinleri de kendilerini ziyaret ederek mutlu olmalarına sebep olan Sayın Valimize hayır dualarında bulundular.
Ayrıca, Afrin’de terör hedeflerine yönelik olarak başlatılan Zeytin Dalı Harekâtında şehit olan kahramanlarımıza Mevlid okutulan program, Sayın Valimiz ve diğer protokol tarafından Mucur’daki şehit ailelerine “18-24 Mart Şehitler Haftası” nedeniyle plaket vermesi ile devam etti.
Fatma Bacı Sevgi Evleri’nde kalan çocukların çeşitli ilahiler seslendirdiği ve kendi yaptıkları ‘zeytindalı’ maketini Sayın Valimize hediye ettiği program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile sona erdi. Haber: F.Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir