- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
POLİTİKA YEREL

Kaymakam ERDEM Sahaya indi. Fırsatçılar ve Stokçulara Dur Denildi

İlçemizde faaliyet gösteren 15 adet market Mucur Kaymakamlığı tarafından oluşturulan 3 adet denetim ekibiyle fahiş fiyat uygulamaları ve stokçuluk yönünden denetlendi.
İl İdaresi Kanununun 31. maddesi kapsamında yapılan denetimlerde market raf ve depolarındaki yağ stokları ile fiyatları inceledi.
Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM’de Denetime Katıldı.
Kaymakam Faruk Erdem’in de kısmen katıldığı denetimde Malmüdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürülüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü amir ve görevlileri yer aldı.
Kaymakam Erdem yaptığı açıklamada; “Ukrayna-Rusya savaşı ile son dönemde haberlerde özellikle ayçiçek yağı üzerinden ülkenin bazı yerlerinde stokçuluğa yönelik işlemler yapıldığı görülmüştü. Mucur’da bu yönde bir şikayet ya da ihbar tarafımıza ulaşmamakla ilçedeki marketlerde denetimimizi yaptık. Bir olumsuzluk olmamakla eksiklikler konusunda gerekli uyarıları yaptık. Şu an için olumsuz bir durum yok. Olması durumunda piyasayı bozmaya yönelik her türlü olumsuzluğa doğrudan müdahale ederiz. İçerisinde bulunduğumuz hassas durum da göz önüne alınarak üretici ve tüketici eksenli, hakkaniyetli bir süreci hep birlikte tamamlamayı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir