- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL KÜLTÜR YEREL

Huzurevi Sakinlerine Motivasyon Etkinliği

İlçemiz Hayrettin Ekim Huzurevi’nde Covid-19 salgını nedeniyle kuruluş dışına çıkamayan yaşlılarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek için birtakım etkinlikler gerçekleştirildi.
İçinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmek isteyen Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürü Tural DEVECİ, Müdür Yardımcısı Faruk KURT ve kurum personelleri müzikli bir eğlence programı düzenledi.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Tural DEVECİ şu ifadelere yer verdi:
“Huzurevimizde kalmakta olup, yaklaşık bir yıldır devam eden Covid-19 salgını nedeniyle kuruluş dışına çıkamayan yaşlılarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek, psiko-sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla pandemi tedbirleri kapsamında gerekli önlemler alınarak Kırşehir Gönüllü Palyaçolar Grubu tarafından Huzurevimiz bahçesinde yaşlılarla temas sağlanmadan müzikli bir eğlence programı düzenlenmiş ve yaşlılarımızda balkonlarından eğlenceye katılım sağlamışlardır. Etkinliğe İl Müdürümüz Sayın Ramazan BAYKARA ve İl Müdür Yardımcımız Sayın Nihat KANGAL’da katılım sağlamışlardır.
Bu zorlu günlerde yaşlılarımızın yanında olan ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Kırşehir Gönüllü Palyaçolar Grubuna ve değerli katılımcılara yaşlılarımız adına Müdürlüğümüzce teşekkür ederiz.” dedi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir