- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Kaymakamımız, Basın Mensuplarıyla bir araya geldi

İlçe Kaymakamı Kaya ÇELİK, “Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle bizleri unutmayaraktan bir toplantı düzenledi.
Kaya ÇELİK, toplantıda basın mensubu arkadaşlarla birtakım bilgi alış-verişiyle devam etti. Daha sonra ÇELİK, Gazeteciler günümüzü kutlayıp İlçemiz’e gelecek ve yapılacak son yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
2018 yılında İlçemizin güzel bir yıl olacağını ve elinden geleni yapacağını belirten ÇELİK, yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.
İlçemiz’e; yeni Organize Sanayi, terminal yanına yeni Adliye Binasını, Tekkent Evleri karşısına TOKİ yapılacağını, şuan ki mevcut Hükümet binamızın yıkılarak yerine yeniden inşa edileceğinin, Kültür sitesinin tadilât yapılarak Sinema günlerinde halka açılacağını, Kapalı yüzme havuzu, Kapalı Halısaha, Karayollarında bulunan büyük sahaya Devlet Hastanesi binasının yapılacağını, Eski Mucur Devlet Hastanesinin binası güçlendirilerek 4 yıllık Sağlık Meslek Yüksekokulunun bir bölümünün açılacağını, Yeraltı şehirlerinin bakım ve onarımları yapılarak Kepez yeraltı şehrinin girişine dışarıdan gelen turistler için dinlenme, mola, ihtiyaç giderici bir binanın yapılacağının, Doğalgazın ise İlçemiz’e gelerek şuanda mevcut doğalgazı evlerinde kullanan vatandaşlarımız var.
Bizler içinde anlamlı bir günde 2018 yılının gerçekten ilçemiz için yatırım yılı olacağı müjdesini vermesi ve bu müjdeyi böyle bir günde duyurmanın sevinci içerisindeyiz.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlayan bizleri unutmayan İlçemiz Kaymakamı Sayın Kaya ÇELİK’e teşekkür ederiz. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir