- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98. Yıl Dönümünü Kutladık

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümü kapsamında tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük coşku ve heyecanla kutlandı.28 Ekim günü Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye çelenklerinin sunulması ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına çok sayıda vatandaş katıldı.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 29 Ekim gününde yapılan programda Kaymakam Vekili/Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.
Tebriklerin kabulünün ardından tören alanındaki kutlamalarda törene katılan vatandaşlar ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramı Kaymakam Vekili/Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya tarafından tebrik edildi.
İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Kaymakam Vekili/Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya tarafından yapılırken öğrenciler tarafından 29 Ekim konulu şiirler okundu.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören geçidiyle program sona erdi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98. Yılını Kutladık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir