- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

“İşçi ve Emekçilerin Bayramı Kutlu Olsun”

Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan İlçemiz Kaymakamı Sayın Kaya ÇELİK bir mesaj yayınladı.
Tüm işçi ve emekçi vatandaşlarımızın gününü kutlayan Kaya ÇELİK şu açıklamalarda bulundu:
“Emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan işçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahiptir. Ülkemizde ilk kez 1923’te kutlanan 1 Mayıs, 2008 yılının Nisan ayında “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanılmaya başlanmıştır. 22 Nisan 2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. Ülkemiz yerli üretimin güçlenmesi, dışa bağımlılığın azaltılması, kaynaklarının en etkin ve verimli bir şekilde kullanılması ve bu gelişmelere ışık tutan araştırma, geliştirme çalışmaları ile hızlı ve kalıcı bir büyüme ile dinamik bir kalkınma hamlesi içinde hedeflerine hızla ve kararlılıkla yürümektedir. Tüm dünyada birlik ve dayanışma günü olarak kutlanılan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını diliyorum.
Bu günün kardeşlik, barış ve huzur iklimi içinde Ülkemiz ve insanlık adına ilerleme ve evrensel değerler ölçüsünde gelişmeye vesile olmasını temenni ediyor, tüm çalışanlarımıza aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.” şeklinde sözlerine son verdi. Haber: F. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir