- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Mucur, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladı

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi İlçemiz’de de büyük coşku ve heyecanla kutlandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak İlçemiz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK tarafından çelenk sunulmasının hemen ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.
Daha sonra İlçemiz Aydoğmuş Köyünde mevsimlik tarım işçileri ziyaret edildi. Burada minik çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanarak Mucur Kaymakamlığı tarafından alınan çeşitli hediyeler minik çocuklara verildi.
“23 Nisan’da Çocuklar yalnız hissettirilmedi…”
23 Nisan’da doğmuş olan İlçemiz Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden Suat OFLAZ’ın küçük kızı Gözde OFLAZ’ın evi ziyaret edilerek minik Gözde’nin hem doğum günü kutlandı hem de birlikte doğum günü pastası kesildi.
Daha sonra İlçemiz Yenice Mahallesinde ikamet eden Güney Doğu Gazisi Yücel HENDEK’in evi ziyaret edilerek gazimizin kızları Nisanur ve Hira Yağmur’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanarak kendilerine hediyeleri takdim edildi. Haber: Mehmet Burak Dağlı
Mucur, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir