- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Kaya ÇELİK; “Türk Polis Teşkilâtı’mıza Müteşekkiriz”

Mucur Kaymakamı Kaya ÇELİK, Türk Polis Teşkilâtının 175’inci Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesajı yayınladı.
İlçemiz Kaymakamı sayın Kaya ÇELİK mesajında; “Dünyadaki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerle birlikte, çağın teknolojisini de takip ederek hizmetinde olduğu vatandaşlara güven veren Türk Polisi, Cumhuriyet’e ve yasalara karşı kötü niyetli düşünce ve eylemler için sarsılmaz bir kalkan ve caydırıcı bir güç olmuştur. Suç ve suçlularla mücadeleyi en etkili düzeyde gerçekleştirebilmek yönünde, bilim ve teknolojiyi yakından takip eden ve uygulamalarında kullanan Türk Polis Teşkilâtımız, bu yönüyle de hepimizin gurur kaynağı olmaya devam etmektedir.
Türk Polisi’nin insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere saygılı ve yansız bir biçimde görev yapma iradesine bağlı olarak halkımızın polisimize olan güven desteği de artarak devam edecektir. Şunu unutmamak gerekir ki, vatandaş-polis işbirliği ile oluşturulan güç karşısında şer güçlerin ayakta kalma şansı hiçbir zaman olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. Yıl dönümünü ve tüm polislerimizin “Polis Haftasını” kutluyor, fedakâr aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli gazilerimizle birlikte bu güne kadar modern, saygın ve başarılı Türk Polis Teşkilâtı’nın oluşmasında emeği geçenleri şükranlarını sunuyorum.” şeklinde sözlerine son verdi. Haber: Mehmet Burak DAĞLI
Mucur Kaymakamı Kaya Çelik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir