- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Köylere Yapılan Yatırımlar Değerlendirildi

İlçemizde 2021 yılında KÖYDES ve Mucur Köylere Hizmet Götürme Birliği kaynaklı yapılan yatırımların değerlendirildiği toplantısı düzenlendi.
Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM başkanlığında gerçekleşen toplantı ilçemizde staj yapan Kaymakam adayı Gizem Bayguş, KHGB Müdürü Mehmet Er ile ilgili köy Muhtarlarının katılımıyla yapıldı.
Yaz mevsiminden itibaren bu yıl içerisinde Kurugöl, Güzyurdu, Kıran, Aksaklı ve Yeğenağa köylerine içme suyu alt yapısının yenilenmesi kolektör projesi, Devepınarı ve Karakuyu köylerine içme suyu getirilmesi için yapılan enerji nakil hattı projesi ile Budak ve Yazıkınık köylerine içme suyu güneş enerji sistemi yapım işleri il ilgili değerlendirme yapıldı. Kaymakam ERDEM, yapılan işlerle ilgili Muhtarlardan bilgi alırken, Muhtarlar işlerin eksiksiz tamamlandığını ifade etti.
Kaymakam ERDEM yaptığı açıklamada; “Köylerimize bu yıl itibarıyla ağırlığı KÖYDES kapsamında olmak üzere 9 parça işle ilgili yatırım yaptık. Yaptığımız işlerin niteliğine göre köylerimizden katkı payı da alarak yapılacak iş sayımızı arttırdık ve an itibarıyla bu yılın işleri tamamlandı. Bugün muhtarlarımız da olumlu görüş belirtince yapılan ilerin isabeti noktasında içimiz daha mutmain oldu.
Yekünde harcadığımız para 2 milyon lirayı geçti. Neticede burada iyi bir ekip çalışması yapıldı. Encümenlerimiz, birlik personelimiz, teknik ekibimiz, muhtarlarımız ve köylülerimizin de ortaklığında sezonu kapatıyoruz. Ben tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tekrardan Mucurumuza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Köylere Yapılan Yatırımlar Değerlendirildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir