- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Mucur Ş.Ö.H.A Hürriyet Ortaokulu’ndan Muhteşem Gösteri

İlçemiz Ş.Ö.H.A Hürriyet Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoy’u anma ve 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yılı dönümü nedeniyle bir program düzenlendi.
Mucur Hükümet Konağı konferans salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Kaya ÇELİK, Cumhuriyet Savcısı Orçun Deniz TAŞKIN, Mucur Emniyet Müdürü V. Salih KESKİN, MHP Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin KÖŞKER, AK Parti Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, MHP Mucur İlçe Başkanı Ali Rıza BUDAK, Mucur Ş.Ö.H.A Hürriyet Ortaokulu Müdürü Ahmet GAFA, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şiilerin okunması ve müzik dinletisinden sonra oratoryo ve öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği marşlar ayakta alkışlandı.
Daha sonra program en güzel İstiklal Marşını okuma yarışmasında ikinci olan öğrenci Sevdenaz DEMİRCİ’ye İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK tarafından hediyesinin verilmesinin ardından sona erdi. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir