- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca “Trafik Güvenliği Uygulama Politika Belgesi” uygulamaya konularak trafikte sürücü, yolcu ve yaya olarak yer alan insan unsurunun yaptığı kural ihlalleri ile bu ihlallerin neden olduğu trafik kazalarının önlenmesine yönelik yapılacak çalışmaların görüşüldüğü bir toplantı yapıldı.
Toplantıda bir takım konuşma yapan İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK; “Otobüs firmalarımız başta olmak üzere, hep birlikte, eğitimle, denetimle ve önlemlerle kazaları en aza indirmek için çaba göstermeliyiz. Bu vesileyle burada toplanmış bulunmaktayız. Bu toplantının toplumumuzda oluşturacağı farkındalık açısından çok önemli olduğunu, bu nedenle de otobüs firmaları yetkililerinin bu konuya hassasiyet göstermelerini istiyoruz.”
Gerçekleşen toplantıya İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı Ali ALP, İlçe Emniyet Müdürü Volkan ŞEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK, Mucur Şoförler Odası Başkanı Levent KÖKSAL ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan AYDEMİR ve İlçemizde faaliyet gösteren Otobüs Firma yetkilileri katıldı.
Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir