- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Mucur VEFA Yardım Merkezi Faaliyetine Devam Ediyor

Mucur Kaymakamlığı, içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile ve hayır yapmak isteyen vatandaşlarımızı buluşturmaya devam ediyor.
Mucur Kaymakamlığı tarafından kurulan VEFA Yardım Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi desteği sağlanmaya başladı.
Bu işle ilgili olarak 1. Pazar Yerinin arkasında bulunan Ziraat Odasının eski yeri, VEFA Yardım Merkezi olarak faaliyette bulunacaktır.

Yardım Merkezinde bulunan Mucur Müftülüğüne ait personel, hayır yapmak isteyenlerin bağışlarını, yardım talep edenlerin de taleplerini alacaktır. Yapılan araştırma sonucu mağdur olduğu tespit edilen vatandaşların gıda kolileri evlerine ulaştırılacak, vatandaş mahremiyeti gereği yardım merkezinden dağıtım yapılmayacaktır.

Gıda kolisi hazırlamak üzere temin edilecek malzemeler, belirlenecek fiyatlar çerçevesinde esnafa destek olmak amacıyla Mucur’daki esnaflarımızdan alınacaktır.

Yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri 0386 8124127 numaralı telefondan görevli arkadaşlarımızla iletişim kurabilecektir. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Mucur VEFA Yardım Merkezi Faaliyetine Devam Ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir