- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Özdemir, MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Hem ilçemizin hem de MHP’nin sevilen isimlerinden olan Mucur’un Geycek Köyünde doğup büyüyen hemşehrimiz Yakup Özdemir, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler için geri sayım devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kırşehir Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Türkiyenin içinde bulunduğu bu zor dönemde elini taşın altına koyarak; ‘Öncelikle Mucur sonra da Kırşehire hizmet etmek benim için bir onur ve şereftir’ diyen Özdemir su açıklamalarda bulundu:
“Saygıdeğer Kırşehirli gönül dostlarım ve kıymetli dava arkadaşlarım. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği Milliyetçi Hareket Partisinde aday adaylığımı açıkladım.
Görev yaptığım Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nden 16 Mart 2023 tarihinde istifa etmiş bulunmaktayım. Ankara Üniversitesi’n de çalıştığım süre zarfında ve de Milliyetçi Hareket Partisi’nin içerisinde biriktirmiş olduğu bilgi ve birikimlerimi, Kırşehir için yapacağım önemli projelerimi hayata geçirip memleketine katkı sağlayacağım” dedi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir