- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

ŞAHİN’in Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü mesajı

Türk milletinin büyük bir kahramanlık ve destansı bir direnişle yarattığı 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi münasebetiyle bir mesaj yayımlayan İlçemiz Kaymakamı Osman ŞAHİN, şu sözlere yer verdi:
“18 Mart 1915, Türk siyasi tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve kahramanlıklarla örülmüş bir destanın adıdır.
Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Geçilmez” şiirinde vurguladığı gibi tarihe sığmayan Çanakkale şehitlerini anmak, anlamak ve anlatmak her Türk insanının bu vatana borcudur. Bastığımız yerlerin toprak değil, vatan olmasını sağlayan kahraman ecdadımızla gurur duyan nesiller olarak, şehitlerimizin asil emanetlerine sahip çıkarak hatıralarına yakışır bir gelecek inşa etmek için hiç durmadan hep birlikte çalışacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü olan Şehitler Günü’nde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu aziz vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir