- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Valimiz Mucur’da İncelemelerde Bulundu

Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, İlçemiz’de birtakım incelemelerde bulundu.
İlçemiz’deki ziyaretinde Valimiz Necati ŞENTÜRK’e; Milletvekillerimiz Mikail ARSLAN ve Salih ÇETİNKAYA, İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK, İlçe Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, Kırşehir Basın ve Halklar İlişkiler Müdürü Osman DEMİR, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi İlknur BARKA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AKBÜLBÜL, İlçe Ziraat Odası Başkanı Aydın ALTINOK, Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent OZAN ve ilçe protokolü de eşlik etti.
Ziyaretinde Mucur’u daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalıştıklarını ifade eden Valimiz Sayın Necati Şentürk, yatırımları yakından takip ettiklerini söyledi.
İlçemiz’e önem verdiklerini belirten Valimiz Necati ŞENTÜRK, “Mucur Hükümet Konağının yapımına en yakın zamanda başlanacak. İlçelerimizde eğitim ve sağlık konusunda yapılan yatırımların da zamanında tamamlanması gayretindeyiz. En gözde ilçelerimizden biri olan Mucur’da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor ve çözümler buluyoruz. Amacımız daha yeşil, daha güzel, daha yaşanabilir bir Mucur meydana getirmektir.” dedi.
Sayın Valimiz ve beraberindeki protokolün İlçemiz’deki programı Mucur Kültür Merkezi, Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Süt Toplama Merkezi ve Mucur Anadolu-İmam Hatip Lisesinde yaptıkları inceleme ile sona erdi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir