- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL KÜLTÜR YEREL

Valimiz, İlçemiz’de İncelemelerde Bulundu

AKIN: “Yapılan bu hizmetlerin, yatırımların hepsi Siz Mucurlular İçindir...”

Valimiz Sayın İbrahim AKIN, Cuma günü Mucur’a gelerek Kızıldağı Yeniyapan Köyünde halı saha açılışına katılarak İlçemiz’de incelemelerde bulundu.
Valimiz İbrahim AKIN, önce Kızıldağı Yeniyapan Köyünde halı saha açılışına katıldı. Buradaki törene, Valimiz Sayın İbrahim AKIN’ın yanı sıra Milletvekilimiz Mustafa KENDİRLİ, Ankara Milletvekilimiz Hacı TURAN, Mucur Kaymakamı Kaya ÇELİK, Ankara Çankaya Kaymakamı Kadir ÇAKIR, Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, Mucur Malmüdürü Halil BIYIK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş YILMAZ, Mucur Nüfus Müdürü Mehmet KOÇAK, Mucur Özel İdaresi Müdürü Şahin TOKMAK, AK Parti Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, Mucur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi İlknur ÇAKIR, daire müdürleri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Törende bir konuşma yapan Valimiz Sayın İbrahim AKIN, açılışı gerçekleştirilen halı sahanın gençlerimizi spora yönlendirmede ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmada yardımcı olacağını söyledi.
Gençlerimizi geleceğe hazırlarken zinde ve sporcu bireyler olmalarını da önemsediklerini belirten Valimiz Sayın İbrahim AKIN, “Bu halı sahanın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca, biraz sonra açılışını gerçekleştireceğimiz Köy Konağı da hayırlı olsun.Yapılan bu hizmetlerin, yatırımların hepsi vatandaşlarımız içindir. İlimizi ve ilçemizi daha modern, daha yaşanabilir, daha gelişip kalkınan bir hale getirmek için çalışıyoruz. Devletimizin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak hizmete çevireceğiz. Kızıldağ Yeniyapan Köyünden birçok bürokrat çıkmış, sevgili gençler, sizlerin de büyüklerini örnek alarak onların açtığı bu yoldan giderek ülkemize hizmet edeceğinize inancım tamdır.” dedi.
Milletvekilimiz Mustafa Kendirli, Ankara Milletvekilimiz Hacı Turan ve Ankara Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır da yaptıkları konuşmalarda açılış gerçekleştirilen halı saha tesisleri ve köy konağının Kızıldağı Yeniyapan Köyüne hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundular.
Daha sonra Sayın Valimiz, halı saha ve köy konağı açılışının ardından, ilçe merkezine geçerek Mucur Hükümet Konağının şu an geçici olarak hizmet verdiği binasında incelemelerde bulundu.
Yeni hükümet konağı yapılan alanı da inceleyen ve daha sonra, Mucur’da yapımı tamamlanan ve yakın zaman sonra hizmete açılacak olan Ahi Konağı’nda incelemelerde bulunan Valimiz Sayın İbrahim AKIN, Mucur Kaymakamı Kaya Çelik ve yetkililerden bilgiler aldı.
Valimiz Sayın İbrahim AKIN’ın İlçemiz’deki programı, Mucur Yeraltı Şehrinde yaptığı incelemeler ile son buldu. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir