- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Minik Kuzey’e Doğum Günü Sürprizi.

Mucur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle binaları karantinada bulunan minik Kuzey Poyraz’a doğum günü sürprizi yaptılar.
İlçe merkezinde kısa bir süre önce karantina kararı verilen 6 katlı apartmanda babasıyla birlikte yaşayan 4 yaşındaki Kuzey Poyraz’ın doğum günü olduğunun bilgisine ulaşan İlçemiz Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürpriz doğum günü organizasyonu düzenledi.
Üzerine “İyi ki doğdun, iyi ki varsın Kuzey” yazılı doğum günü pastası, bekçi ve polis ekipleri tarafından apartmanın önüne getirildi.
Polis aracından anonsla doğum gününü kutladılar…
Polis otosundan yaptıkları anonslarla Kuzey’in doğum gününü kutlayan ekipler, doğum günü pastasını küçük çocuğa ulaştırdı. Kuzey ile ağabeyi Hüsnü ve babası Necati Poyraz, balkondan el sallayarak bekçi ve polislere teşekkür etti.
Emniyet Teşkilâtının bu davranışının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten minik Kuzey’in babası Necati Poyraz, “En başta eli sürekli üzerimizde olan ve gece gündüz demeden bizlerin dertleri ile iç içe gerek bir ağabey gerekse bir baba gibi ilgilenen İlçemiz Emniyet Müdür Vekili Ömer KÖRDEMİR komiserimden ve bu organizasyonda emeği geçen başta Polis Memuru Mustafa ÜNAL ile Polis Memuru Emre DOĞAN’a, Çarşı ve Mahalle Bekçisi Sercan DOĞAN ile tüm Emniyet Teşkilâtımıza sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum iyiki varsınız Allah sizleri korusun.” Dedi. Haber: Mehmet Burak Dağlı
Kuzey Poyraz'a Doğum Günü Sürprizi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir