- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

MUCUR’DA AÇILAN GELİŞTİRME KURSU RAĞBET GÖRÜYOR.

2021 yılından bu yana hizmet veren Özel Mucur Doğru Adım Kişisel Gelişim Kursu’na talep artıyor.
2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 103 öğrenci ile yalnız LGS grubu (Orta Okul) 5.6.7.ve 8.Sınıf şubeleri ile Eğitim Öğretime başlamıştı.
Kursların hafta içi öğrencilerin okul çıkış saatinden sonra devam edildiği, hafta sonları ise tüm şubeler sabah ve öğlenden sonra olmak üzere iki grup halinde kurs merkezinde devam ettiği öğrenildi.
Mucur’un Başarılı Öğrenci Sayısı Artıyor…
Mucur’lu öğrencilere büyük faydası olan Özel Mucur Doğru Adım Kişisel Gelişim Kursu’nun ilk yılında Türkiye Geneli yapılan Liseye Geçiş Sınavında(LGS) 7 Öğrencimiz Kırşehir Merkez Kılıçözlü Fen Lisesi öğrencimiz Berat Demir Puan sıralamasında Mucur 1.si ve Kırşehir 2.si, 3 Öğrencimiz Kaman Fen Lisesi, 2 Öğrencimiz Kırşehir Ahi Anadolu Lisesi ve 8 Öğrencimiz Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesine toplam 20 öğrencimiz donanımlı okullara gitmiş bulunmakta.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ise LGS(Orta Okul) grubundan 87 öğrenci ve Lise grubundan ise 70 öğrenci toplamda 157 öğrenci ile kurs merkezinde eğitim öğretime hafta içi ve hafta sonları devam edildiği öğrenildi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir