- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu’na Kalite Ödülü

Mucur Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu’nun “Üretken Çocukların Matematik Dünyası” projesine Ulusal Destek Servisi tarafından ‘Ulusal Kalite Etiketi’ ödülü layık görüldü.

Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu Müdür Yardımcısı Nazire ÇİÇEK tarafından başlatılan; öğrencilere matematik dersini sevdirecek farklı etkinliklerin içinde olduğu “Üretken Çocukların Matematik Dünyası” adlı eTwinning projesi 3/A sınıfında başarılı bir şekilde uygulandı.

Matematik dersi ile ilgili uygulanan eTwinning projesi Ulusal Destek Servisi tarafından incelenerek “Ulusal Kalite Etiketi”ni almaya hak kazandı.

Proje’nin amaç ve hedefleri hakkında gazetemize Nazire ÇİÇEK şu bilgileri verdi:
“Projemizde öğrencilerimizin matematik dersini sevmelerini konusunda; etkinlikler, oyunlar, değişik aktiviteler ve Web2.0 araçlarıyla neşeli hale getirmek amaçlanmaktadır. Projemiz matematik derslerinde öğrencilerin eleştirel düşüncesini artırmak, problemlere yeni çözümler üretmesini sağlamak, öğrencilerin matematik derslerini anlatırken kullanabilecek materyaller üretmesini sağlamayı hedeflemektedir.
Projemiz, Arnavutluk’tan 2, Azerbaycan’dan 1, Polonya’dan 1 ve Türkiye’den 84 ortak okulla gerçekleştirilmiştir.” dedi.
Bizde Yeni Yeşil Mucur Gazetesi olarak Müdür yardımcısı Nazire Çiçek’e proje yürütücüsü olarak okuluna ilk kez Kalite Etiketi kazandırdığı ve öğrencilerini eTwinning ile tanıştırdığı için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Ulusal Destek Servisi tarafından 'Ulusal Kalite Etiketi' ödülü layık görüldü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir