- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
KÜLTÜR YEREL

Huzurevindeki Yaşlılarımız Piknikte Buluştu

Uzun süren pandemi dönemi sonrasında Mucur Hayrettin Ekim Huzurevinde kalan yaşlıların rahatlamaları ve etkin zaman geçirmeleri amacıyla Seyfe Gölü mesire yerinde piknik düzenlendi.
Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM, Kırşehir Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU, Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK, Mucur İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre ARSLAN, Mucur Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Hakkı CERİT ve kuruluş personellerinin de katıldığı piknikte yaşlılarımızın eğlenceli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Kaymakam ERDEM ile ASH İl Müdürü KÖMÜRCÜOĞLU, yaşlılarla yakından ilgilenirken; pikniğe katılanların değerli zaman geçirmeleri amacıyla da müzikli eğlence programları, tavla, dart, çimde bocce oynandı.
Aynı gün Mucur Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından Piknik düzenlemiş olmaları nedeniyle yaşlılar, kursiyerlerle iletişim kurup ortak etkinliklere katılarak toplumsal kaynaşma yaşandı.
Programın sonunda Kaymakam ERDEM piknik etkinliğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederek yaşlılarımıza sağlıklı uzun ömürler diledi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir