- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL KÜLTÜR YEREL

İlçemiz’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Konferansı Verildi

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında Mucur İlçe Müftülüğünce 05/10/2019 Cumartesi günü saat.10:30’da Kaymakamlık Kültür Merkezi salonunda bir program düzenlendi.
Düzenlenen programa Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Fatih Mehmet Karaca, İl Müftüsü Mehmet Yaman, İlçe müftüleri, İlçe Müftülüğü personeli, Din görevlileri, Kur’an Kursu öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması, akabinde okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası sinevizyonu gösterildi. Aşık Sait SARGIN ve İmamların şiirini okumasının ardından İlçe Müftümüz Mehmet Ali DİLEK bir açılış konuşması yaptı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Fatih Mehmet KARACA bir konferans verdi. Daha sonra ise İlçemiz Mucur’dan Emekli Personellerinden; Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Halil Derya SÖZER, Emekli İmam-Hatip Ömer YILMAZ, Hizmetli Ahmet ADIGÜZEL Camilerin İmarında emeği geçenlerden: Veysel KÖKSAL, Ali KAYA ve Durmuş ŞİMŞEK’e plaket verilmesi ve teşekkür konuşmasıyla program sona erdi. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir