- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

İlçemiz’de “İşin Ehlinden” Programı Düzenlendi

İlçemiz’de düzenlenen “İşin Ehlinden” programı yoğun katılımla gerçekleşti.
Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) tarafından düzenlenen “İşin Ehlinden” programına Kırşehir Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman DEMİR, konuşmacı olarak katıldı.
Yoğun bir katılımda gerçekleşen program TUGVA Mucur İlçe Temsilciliği ve Çalışan Gençlik Kırşehir İl Koordinatörlüğü tarafından Mucur Yücesan tesislerinde düzenlendi. Türkiye Gençlik Vakfı Kırşehir İl Temsilcisi Sergen ÖZDEMİR, Mucur İlçe Temsilcisi Oğuzhan GÜMÜŞ, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet AKKUŞ, Mucur İlçe Başkanı Samet GÖKŞEN, okul temsilcileri ile çok sayıda üniversite ve lise öğrencisi katıldı.
Coşkulu geçen programda bilgi ve tecrübelerini katılımcılara aktaran Kırşehir Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman DEMİR, kamu kurumları başta olmak üzere tüm alanlarda görevlerin işin ehline teslim edilmesinin önemine değindi.
Kuran’ı Kerim ve hadisi şeriflerden görevin ehline verilmesine ilişkin örnekler veren Osman DEMİR, aynı hassasiyetin siyaset kurumu için de önemli olduğunu, halkın temsilcilerinin adaleti, hakkaniyeti, tarafsızlığı ve hizmeti kendisine şiar edinmiş kişilerden seçilmiş olması gerektiğini söyledi.
TUGVA İl Temsilcisi Sergen ÖZDEMİR ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet AKKUŞ’un, aynı hedefe yönelmiş kurumların birlikte omuz omuza çalışmasını çok önemsediklerini, bu inançla Gençlik Kolları ve TUGVA’nın daima omuz omuza ve kol kola olduğunu ifade eden konuşmalarının ardından program katılımcılara yapılan ikram ile sona erdi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir