- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
POLİTİKA YEREL

Kaymakam ŞAHİN, Personellere teşekkür etti

İlçemiz Kaymakamı Osman Şahin, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle ilçemizde seferber olan personellere teşekkür belgesi verdi.
İlçemizde toplanan ayni yardımların koordinasyonunda ve deprem bölgesine gönderilmesinde emeği geçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlknur Çakır ve SYDV personelleri ile toplanan ayni yardımların deprem bölgesine ulaştırılmasında emeği geçen Torun Nakliye sahibi Kızıldağyeniyapan Köyü Muhtarı Sedat Torun’a yapmış oldukları hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür etti.
Ayrıca İlçemiz Kaymakamı Osman Şahin, 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle 16.02.2023 tarihinde düzenlenen “Tek Yürek” yardım kampanyasına 1 Milyon TL bağışta bulunan Mucur’lu iş insanları aynı zamanda Mucur Ticaret ve Sanayi odası başkanı Ferhat Çağlayan ve Murat Çağlayan’ı makamında ağırlayarak yapmış oldukları yardımdan dolayı kendilerine teşekkür etti.
Kaymakam Şahin, Bu vesileyle ilçeden ayni ve nakdi olarak yardımda bulunan tüm vatandaşlara şükranlarını sundu. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir