- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenilenebilir Enerji ve Ahşap CNC Stajı Projesine Ait Final Sunumunu Gerçekleştirdi.

Mucur Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yürütmüş olduğu Avrupa Birliği Komisyonuna Türkiye Ulusal Ajansı aracılığıyla sunulan ve kabul edilen hareketlilik faaliyetleri Çek Cumhuriyeti ve Macaristan’da gerçekleştirildi.
“Yenilenebilir Enerji ve Ahşap CNC Stajı” adlı ve 2019-1-TR01-KA102-064267 numaralı projenin yaygınlaştırma faaliyetleri devam ediyor.
Tüm dünyayı olumsuz etkileyen COVID-19 virüsü nedeni ile yüz yüze tanıtımı yapılamayan projenin tanıtım videosuna; İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü’nün web sitesinden ulaşılabilir.
Tanıtım videosunun sonunda projede katılımcı olarak görev alan öğrencilerinin, proje konusundaki geri bildirimleri kurumunun mutlu etmiş, diğer okullarımızın da benzer uygulamaları yaparak olabildiğince fazla öğrencilerimizin faydalanması temennilerini doğurmuştur.
Mesleki eğitimin çok önemli olduğu günümüzde; Gazetemiz adına Mucur Şeyh Edebalî Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tüm çalışanlarını ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Haber: F. Dağlı

Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenilenebilir Enerji ve Ahşap CNC Stajı Projesine Ait Final Sunumunu Gerçekleştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir